Bruschettas
Bir parti için mükemmeldir.
Domates ve fesleğen ile Bruschetta! Sarımsak, fesleğen, zeytinyağı ve balsamik ile doğranmış taze domates karışımı, kızarmış Ekşi maya ekmek dilimleri ile servis edilir.
Kanepeler
Kanepeler sadece ekmeğin üzerine bir şeyler koymakla ilgili değildir. Onlar süslü mezelerdir.
Bu atıştırmalık, enfes lezzetleri tek lokmada yiyebilirsiniz.
Siparişiniz vejetaryen tatlar, glütensiz atıştırmalıklar içerebilir. Burada bir çok lezzetli seçenek var.
Keskin keçi peynirli kanepeler, kapak cipsleri ve grissini veya brie yumuşaklığını seviyorsanız bizi arayın size lezzetli kanepeler yapalım. Siparişinizi bir gün önceden vermeniz yeterli.
Salatalık Kanepeleri
Size ağırlık yapmayacak bir kanepe istediğinizde hafif ve taze salatalık harika bir seçimdir.
Philadelphia otlu peynir, güneşte kurutulmuş domates ve taze fesleğen ile yaratılıyor.
Dana Döş ve Karamelize Soğan Kanepeleri
Dana Döş ve ipeksi karamelize soğan mükemmel bir eşleşme.
Bu tarif, bir parça yaban turpu ve brie ile birlikte müthiş oluyor.
Dere Otlu Somon Füme Kanepeleri
Lezzetli mini ekmek kaseleri, krema, dereotu, somon füme ve bir parça lezzetli narenciye karışımı ile doldurulur.
Keçi peynirli Kanepeler
Keçi peyniri, ipeksi bir yayılım için krem peynirle birlikte çırpılır. Pesto sos ile süslenir.
Sarımsaklı Otlu Krem Peynirli ve Avokadolu Kanepeler
Otlu krem peynir, sarımsakla birleştirilir ve bir dilim ekşi maya ekmeğin üzerine avokado ile eşleşir.
Mantar & Dolmalık Biberli Kanepeler
Dolmalık biber, en besleyici sebzelerden biridir.
C vitamini ve hastalıklarla savaşan antioksidanlar açısından yüksektir.
Dilimlenmiş ekmeklerin ve krem peynirin üzerine hem kırmızı hem de sarı dolmalık biber sotelenmiş mantar ile birlikte konur.
Keçi Peynirli ve Fesleğenli Pancarlı Kanepeler
Bu renkli kanepe canlı kırmızı pancar, kremalı keçi peyniri ve taze yeşil fesleğen ile sunulur.
Salam ve Krem Peynirli Kanepeler
Salam dilimlerinin içerisine krem peynir sürülür ve döndürerek şekil verilir üstüne dolgu zeytin ilave edilir.
Kayısı ve Keçi Peynirli Kanepeler
Keçi peyniri, ekşiyi biraz tatlıyla dengelemek için genellikle meyve ile birleşir. Kayısı, bu zengin, kremsi atıştırmalığa denge katar.
Taze biberiye dokunuşu daha da fazla lezzet katar ve çıtır kızarmış bademler mükemmel bir son dokunuş sağlar.
Ton Balığı ve Kapari Kanepeleri
Ton balığı, mayonez ile karıştırılır. İçine dereotu, kapari, kimyon, karabiber katılır ve Komili Taş Baskı zeytinyağı ile taçlandırılır.